Események és regisztráció

Regisztráció

Név*

Családnév*

Lakcím*

Postai irányítószám*

Lakhely*

Telefonszám

E-mail cím

Az esemény időpontja*

Az esemény helye*

Üzenet

Köszönjük érdeklődését a szemináriumaink iránt. Kérjük, olvassa el figyelmesen az alábbi részvételi feltételeket. Részvételi díjának átutalásával Ön jogi hatással elfogadja azokat.

A regisztrációt követően a résztvevők visszaigazolást kapnak a regisztrációról/számlát a szemináriumról.

Ha korábban, mint 6 héttel a tanfolyam kezdete előtt mondja le, visszakapja a szeminárium díját, amelyből levonunk 100 lej / 8500 Ft kezelési költséget. A tanfolyam kezdete előtt 6 hétnél későbbi lemondás esetén a szeminárium díjának felét áll módunkban visszatéríteni. A tanfolyam kezdete előtti utolsó 7 napon belüli lemondás esetén a teljes árat visszatartjuk.

Ha a szemináriumot működési vagy egészségügyi okokból le kell mondanunk, akkor a teljes tanfolyam díját visszatérítjük, vagy lehetősége van egy későbbi időpontban egy Ön számára megfelelő szemináriumot lefoglalni.

A fenomenológiai állítási munka nem pszichoterápia, és nem helyettesíti a szükséges orvosi kezelést. Ezekre a résztvevő saját kérésére és saját kockázatára kerül sor, anélkül, hogy későbbi követeléseket lehetne érvényesíteni. A szeminárium díja tartalmazza a tanfolyamon való részvételt. Az, hogy a személyes kérdéseket és kéréseket kezelik-e és hogyan, teljes mértékben a vezető felelőssége.