Adatvédelem

Adatvédelem

Felhasználási feltételek

A www.nellesinstitut.hu webhely tulajdonosa a Spiri2Art Center Egyesület, amelyet Kolozsváron, Kolozs megyében, Ariesului utca, Szám.11 jegyezték be, adóügyi nyilvántartási kód: 33292939, a továbbiakban Spiri2Art Center.

A weboldal használata (meglátogatása, PDF formátumban közzétett anyagok és letöltése) a jelen dokumentumban foglalt feltételek elfogadását jelenti.

A Spiri2Art Center-nek joga van arra, hogy változtassa a következő rendelkezéseket, előzetes értesítés nélkül. Az Általános Szerződési Feltételek szakasz tartalmának megváltozása esetén, a friss verzió a weboldalon elérhető lesz.

Bevezetés

A www.nellesinstitut.hu oldalon kínált szolgáltatások vagy információk használata egyenértékű azzal, hogy a felhasználó elfogadja az alábbi feltételeket.

Kifejezések

  • Felhasználó – a www.nellesinstitut.hu webhelyet felkereső személy,

  • A GDPR – (általános adatvédelmi rendelet), amelyet az Európai Parlament 2016 áprilisában fogadott el és 2018. május 25-én lépett hatályba, a személyes adatok védelméről szóló 679/2016 / EU európai rendelet, melynek célja az Európai Unió polgárainak személyes jellegű adatainak védelme.

Tartalom és szerzői jogok

A www.nellesinstitut.hu weboldal tartalma és designja is a Spiri2Art Center tulajdonát képezik, amelyet a szellemi tulajdonról szóló törvények védenek. A webhelyen található anyagok nem reprodukálhatók a www.nellesinstitut.hu webhely tulajdonosainak vagy a Spiri2Art Center vezetőjének / adminisztrátorainak írásbeli engedélye nélkül.

A Spiri2Art Center jogosult minden egyéb értesítés vagy formalitás nélkül felfüggeszteni vagy megszüntetni a látogatók hozzáférését a webhely tartalmához, vagy a tartalom egy részéhez, anélkül, hogy szükséges lenne indokolnia cselekvését.

A Spiri2Art Center semmilyen körülmények között nem vállal felelősséget semmilyen, közvetlenül vagy közvetetten, az ebből eredő információk használatának vagy használatának megszakításáért, vagy az ezen oldalon nyújtott szolgáltatások rendszerességének hiányáért, közvetlenül vagy közvetve okozott kárért. A Spiri2Art Center nem garantálja a nyújtott információk pontosságát, helyességét, teljességét vagy tényleges jellegét.

Adatvédelem

A személyes adatok feldolgozása, és az ilyen adatok szabad mozgása tekintetében, az egyének védelméről szóló 677/2001-es törvény követelményeinek megfelelően, módosított és kiegészített formában, a Spiri2Art Center Egyesület vállalja, hogy biztonságosan és csak a meghatározott célokra használja őket.

Az adatgyűjtés célja:

  • szociális hálózati funkciók biztosítására és a forgalom elemzésére
  • szolgáltatások
  • egyebek (pl. marketing célokkal)

A www.nellesinstitut.hu tiszteletben tartja a felhasználó jogait, a GDPR követelményeinek megfelelően. Olvassa el ITT adatvédelmi dokumentációnkat.

Mindenkinek joga van tiltakozni a személyes adatai marketing célú feldolgozása ellen, minden indoklás és költség nélkül. A 677/2001. Sz. Törvény szerint jogod van hozzáférni az adataidhoz, jogod van az adatok javítását kérni, jogod van ahhoz, hogy ne legyél kitéve egyéni döntéseknek, és jogod van a hivatalos szervekhez fordulni.

Jogodban áll ellenezni személyes adataid feldolgozását és kérni ezek törlését. Kérésed a hatályos jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően teljesítjük.