Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

A TARTALOMÉRT FELELŐS

Spiri2Art Center Egyesület
Ariesului utca 13
Kolozsvár, Románia
Tel .: 0040 751450416
E-mail iroda: info@nellesinstitut.hu
Privát e-mail: gergelyedo@gmail.com

TARTALOMFELELŐSSÉG

Oldalaink tartalma nagy gonddal készült. A tartalom helyességéért, teljességéért és aktualitásáért azonban nem vállalunk felelősséget. Szolgáltatóként felelősséggel tartozunk ezen oldalak saját tartalmáért, az általános törvényeknek megfelelően, az MDStV 6. szakaszának 1. bekezdésével és a TDG 8. cikk (1) bekezdésével összhangban. A szolgáltatók azonban nem kötelesek figyelemmel kísérni az általuk továbbított vagy tárolt harmadik felektől származó információkat, illetve vizsgálni az illegális tevékenységre utaló körülményeket. Az információk felhasználásának az általános törvényekkel összhangban történő eltávolítására vagy letiltására vonatkozó kötelezettségek változatlanok maradnak. A felelősség e tekintetben csak attól az időponttól lehetséges, amikor tudomást szerzünk egy konkrét jogi szabálysértésről. Amint tudomást szerzünk az ilyen jogsértésekről, ezt a tartalmat azonnal eltávolítjuk.

A LINKEK FELELŐSSÉGE

Ajánlatunk külső, harmadik felek weboldalaira mutató linkeket tartalmaz, amelyek tartalmára nincs befolyásunk. Ezért nem vállalunk felelősséget a harmadik féltől származó tartalomért. Az oldalak megfelelő szolgáltatója vagy üzemeltetője mindig felelős a linkelt oldalak tartalmáért. A linkelt oldalakon a hivatkozáskor ellenőrizték az esetleges jogi szabálysértéseket. A link létrehozásakor nem található illegális tartalom. A linkelt oldalak tartalmának állandó figyelemmel kísérése azonban nem ésszerű a törvénysértés konkrét bizonyítéka nélkül. Ha tudomást szerezünk a jogsértésekről, azonnal eltávolítjuk az ilyen linkeket.

SZERZŐI JOG

Az oldalak üzemeltetői arra törekednek, hogy mindig betartsák mások szerzői jogait, vagy saját készítésű és licensz nélküli műveket használjanak.

A weboldal üzemeltetője által létrehozott ezen oldalak tartalmára és műveire a magyar szerzői jogi törvények vonatkoznak. Harmadik fél hozzájárulásait ilyennek jelöljük. A sokszorosításhoz, a feldolgozáshoz, a terjesztéshez és a szerzői jogi törvények határain kívül eső bármilyen felhasználáshoz az adott szerző vagy alkotó írásbeli beleegyezése szükséges. A weboldal letöltése és másolása csak magáncélú, nem kereskedelmi célokra engedélyezett.

MAGÁNÉLET

Amennyiben a személyes adatokat (pl. Név, cím vagy e-mail cím) weboldalunkon gyűjtik, ez mindig önkéntes alapon történik, amennyire csak lehetséges. Az ajánlatok és szolgáltatások felhasználása lehetőség szerint személyes adatok megadása nélkül mindig lehetséges.