Képzések

Képzések

Mivel mind a magyar, mind a román nyelvterületen igény mutatkozott a LIP, az Élet Integrálási Folyamat mélyebb megismerésére, akár önismereti, akár szakmai célból, 2020 őszén elindítottam az első LIP, Élet Integrálási Folyamat – fenomenológiai pszichológia és integratív állítás alapképzést Kolozsváron. Ezt követte a 2021 áprilisában elindított csíkszeredai, majd a budapesti képzés. Összesen 5 alapképzés futott ki eddig. A németül tudók a nálam elvégzett alapképzés után jelentkezhetnek akár a németoszági Nelles Institut haladó képzésére is.

A következő alapképzés Budapesten indul:  2024, április 5 – 8, majd Kolozsváron: 2024, május 17 – 20.

Jelenleg zajlik az első magyar nyelvű főképzés megosztott helyszínnel, Kolozsváron a Vallásszabadság háza, Nagyváradon a Posticum ad otthont a 23 fővel, 5 vendégelőadóval zajló képzésnek. A főképzés vendégdocensei: Dr. Wilfried Nelles, Malte Nelles, Thomas Geßner, Bettina Schneebeli, Ruedi Eggerschwiler.

Az alapképzést elvégzők a németországi Nelles Institut által elismert LIP alapképzés tanúsítványt kapnak. A haladó képzést elvégzők elismertethetik a Németországi Családállítók és Rendszerállítók Egyesületével a diplomájukat. Ehhez lásd az elismertetéshez szükséges kritériumokat: (DGfS) Deutschen Gesellschaft für Systemaufstellungen (DGfS)