Videók

BEING MATURE IN AN IMMATURE WORLD, LECTURE WITH COEN AALDERS, the leader of the Nelles Institute Netherlands. Coen Aalders, is an internationally recognised constellator, with lots of experiences in phenomenological perspective on leadership. 23rd of November, Cluj Napoca / Kolozsvár. Organiser: Nelles Institut Transylvania. Host: House of Religious Freedom. Video: Sandu-Traian Cimponeriu.

 

ÉN ÉS TE. SZERETNI ÉS EGYÜTT ÉLNI A KÜLÖNBÖZŐSÉGEKKEL: Malte Nelles 2023. szeptember 21.-ei budapesti előadása. Malte Nelles a párkapcsolati integrálási folyamat (CLIP) kidolgozója és a németországi Nelles Intézet társvezetője. Házigazda: Nelles Institut Transylvania. Videó: Zámbó Eszter. Tolmácsolás és felirat fordítás: Harangozó Zsuzsa. Házigazda: Ars et Vita Alapítvány.

Wilfried Nelles, A lélek meggyógyítása, angol felirattal

Gergely Edó és Vági Zsolt a fenomenológiai pszichológiáról és élet integrálási folyamatról I.

Vági Zsolt magyarországi mentálhigiénés szakember kérdései mentén körüljárjuk a fenomenológiai szó jelentését, hogyan érvényesül ez a mai pszichológiai munkában, a családállítás témáját is, főleg abból a szemszögből, hogy a LIP modellel való munka miben különbözik ez előbbitől.

 

Gergely Edó és Vági Zsolt a fenomenológiai pszichológiáról és élet integrálási folyamatról II.

Az alábbi videóban Vági Zsolt magyarországi mentálhigiénés szakember hétfő esti programjában, a Sharing•Circle beszélgetésekben kérdez. Ez a beszélgetés mintegy folytatása az elsőnek, amely, bár egy spontán, egyszeri alkalomnak indult, a nézők kérésére ezt a folytatást eredményezte. Folytatjuk a LIP modell (Wilfried Nelles által kidolgozott állaítási munka) bemutatását a felnőtt tudatszintekkel a fókuszban.