Rólunk

Rólunk

Gergely Edó

Kolozsvári és újabban az év egy részét Sevillában is töltő szabadúszóként LIP (Life Intergration Process – Életintegrálási folyamat), fenomenológiai pszichológia és integratív állítás vezető vagyok, a dr. Wilfried Nelles, német pszichológus és terapeuta által kidolgozott módszert véve alapul. Mind az országban, mind az ország határain túl magyarul, románul és angolul vezetek csoportos szemináriumokat vagy egyéni konzultációkat. Ugyanakkor coach, életvezetési tanácsadóként is dolgozom. A DGSF által is elismert család- és rendszerállítás képzést Szalachy Miklós, bécsi tanárnál végeztem (2014 – 2107). 2015 óta rendszeresen részt veszek a Nelles Institut nyári akadémiáin. 2017-2019 között elvégeztem a LIP haladó képzést.

2020-ban két új tanfolyamot indítottam Kolozsváron, egyik az Önismereti szeminárium és worskshop csoportvezetőknek, a másik meg a LIP és fenomenológiai állítás alapképzés Kolozsváron, a Nelles Institut Transylvania keretén belül, amelyet ugyancsak 2020-ban alapítottam. A írás szintén az egyik szenvedélyem, eddig nyolc könyvem és számtalan cikkem jelent meg.

Gál Mónika

Az egészségügyben dolgozom, mint fogászati asszisztens. Korábban néhány évet kórházi ápolóként dolgoztam Magyarországon. Az alternatív gyógyászat, alternatív módszerek iránti érdeklődésem, szeretetem vezetett oda, hogy egy különös véletlen folytán 2013 óta, Csíkszeredában, ahol élek ezzel kapcsolatos események, tanfolyamok szervezésében segítek. Jobbagyféltekés rajz és festő tanfolyamok, és rövid ideig Thetahealing tanfolyamok szervezésében is részt vettem. 2015-ben találkoztam Gergely Edóval és az általa vezetett családállítással. 2016 óta rendszeresen, évi 3-4 alkalommal szervezem a családállítás és LIP szemináriumait Csíkszeredában. Míg elvonulásokat vezetett, azok szervezésébe is besegítettem.